Heisann!

Jeg heter Alex – eller Alexander Mørland Karlsen, om du har god tid – og jobber som ungdomscoach og mentaltrener. Etter å ha blitt sertifisert coach, startet jeg i 2013 opp doMundo Coaching. Som ung slet jeg selv med sosial angst og prestasjonsangst. I dag hjelper jeg ungdom og unge voksne til å slippe seg løs og få ut potensialet sitt, både på idrettsbanen, skole/jobb, sosialt og i livet generelt. Her kan du lese litt mer om meg.

Som mor ser jeg stor framgang hos min sønn etter noen timer hos Alex. Han har blitt mer glad generelt og tryggere på seg selv. Alex har en unik evne til å bygge trygge og gode relasjoner med ungdom.

Takknemlig mamma

MINE TOPP 3

Å være modig betyr ikke å være fryktløs! Å være modig handler om å våge å gjøre det vi innerst inne har lyst til å klare til tross for at det skremmer oss eller gjør oss nervøse.

Bry deg om andre, men husk å også bry deg om deg selv! Smil til andre, men husk å også smile til deg selv. Vær der for andre, men husk å også være der for deg selv.

Ikke tro på alt du sier til deg selv! Du kan ikke alltid gjøre noe med de tankene som dukker opp i hodet ditt, men du kan velge om du tror på dem eller ikke.

PS! Bare så du vet det, jeg er perfekt og klarer å leve etter disse prinsippene hver eneste dag, i hver eneste situasjon… NOT!

18 ting jeg skulle ønske jeg visste når jeg var 18

... og som jeg fortsatt må minne meg på!

Historien om vismannen og elefanten

Vi går alle rundt med usynlige ”bånd” som holder oss tilbake fra å leve slik vi ønsker å leve.

Hvordan takle overveldelse og stoppe å utsette

Mange av ungdommene som kommer til coaching sliter med det samme jeg slet med...

Les disse og flere innlegg under Tips fra coachen og Inspirerende historier

Favorittskjorte #1 ?

Favorittskjorte #2 ?

Favorittskjorte #3 ?

Selv om jeg i 99% av bildene på denne nettsiden bruker samme skjorte, har jeg faktisk flere skjorter i klesskapet (yeah sure…)

Alex har en spesiell evne til å løfte fram det beste i deg, og etter en coaching-time sitter jeg alltid igjen med følelsen av å ha utviklet meg på flere ulike områder.

Ungdom

Lett å prate med

100%

Fin håndskrift

5%

Morsom

75%

Inspirerende

100%

Leser du fortsatt?

Siden jeg skal bli bedre kjent med deg, er det vel på sin plass at du også blir enda litt bedre kjent med meg.

Jeg spiller på landslaget i footvolley sammen med Eivind Daniel B. Røed og i forrige EM kom vi til kvartfinalen hvor vi måtte gi tapt for Italia. Mamma mia! Om sommeren pleier jeg å delta på forskjellige ungdomsleirer hvor jeg lærer bort footvolley. Så, ja, dette er min store lidenskap! Følg oss gjerne på instagram på @alxed.footvolley
Jeg coacher ungdommer både i lagidretter og individuelle idretter. Unge talenter som konkurrerer både nasjonalt og internasjonalt er jevnlig innom kontoret i Maridalsveien 91.
Bilde på studentkortet er fra når jeg startet på universitetet som 19-åring. Når jeg skulle få nytt studentkortet etter 5 år så ble jeg fortalt at jeg var den eneste som fikk lov til å bruke bildet fra tidligere kort ettersom "bildet er så legendarisk 😅
Jeg kommer fra Arendal, så hvis du synes jeg snakker med sånn rar skarre-r så vet du hvorfor!
Min største guilty pleasure er å se auditions på YouTube fra alt fra X Factor UK til Americas Got Talent.
Man skulle ikke tro det når man hører min spesielle blanding av Sørlandsk og Oslosk, men jeg er veldig glad i språk og snakker seks språk.
Jeg var et år på utveksling i Argentina på videregående og et år i Brasil på universitetet. Så Sør-Amerika har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Her har jeg blitt kjent med både mentorer og lidenskaper som har vært med på å forme meg som person og skape min vei her i livet. En av de jeg traff her er en stor grunn til at jeg ville jobbe som coach for ungdom.